Peltikorjaus.fi

Fotolia_53650060_M
img009
img014

Vahinkoja sattuu ja tapahtuu

Älä huoli – me autamme! Tavoitteenamme on helpottaa elämääsi tarjoamalla Sinulle asiantuntevaa palvelua silloin, kun olet joutunut kolariin tai autosi on joutunut ilkivallan tai vahingon kohteeksi. Luotettava ja osaava henkilökunta sekä käytössämme olevat laitteet ja työkalut varmistavat, että meillä asioidessasi saat laadukasta palvelua avaimet käteen -periaatteella. Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit vakaalla ammattitaidolla!

Kaikki yhdessä paikassa, yhdellä käynnillä, oikein valitussa korjaamossa!

Ongelmatilanteen yllättäessä tärkeintä on löytää luotettava kumppani, joka tarjoaa nopeallakin aikataululla asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua – ja järjestää tarvittaessa laina-auton. Onneksi olet päätynyt kotisivuillemme!

Vahingon sattuessa

Kolaritilanteessa tärkeintä on ehkäistä lisävahingot varoittamalla muita ja tarpeen vaatiessa hälyyttää apua hätänumerosta 112. Löydät tältä sivustolta kaikki tärkeimmät toimintaohjeet.

Toimita autosi meille

Yhteistyökumppanimme Hinauskuljetus J. Palm Oy (puh. 0400 480 900) toimittaa autosi meille, jonka jälkeen voimme arvioida kustannukset ja ryhtyä toimiin.

Ole huoleti

Me autamme vakuutusasioissa, vara-auton hankinnassa ja hoidamme kaiken puolestasi avaimet käteen -periaatteella. Kaikki yhdessä paikassa, yhdellä käynnillä, oikein valitussa korjaamossa.

Neuvonta vakuutusasioissa

Sen lisäksi, että autamme sinut jälleen tielle, saat meiltä neuvontaa myös vakuutusasioissa.

Hinauspalvelu

Yhteistyökumppanimme hoitaa hinaushommat ripeälläkin aikataululla tarpeen vaatiessa.

Sijaisauto

Jotta matkasi voi jatkua, järjestämme myös sijaisauton sopimuksen mukaan.

Ammattitaitoista palvelua

Me haluamme auttaa. Tarjoamme apuamme kolari- tai vahinkotilanteessa ja korjaamme autosi sen iästä tai merkistä riippumatta, minkä lisäksi autamme sinut takaisin tien päälle, jotta matka voi jatkua turvallisesti ja katkeamatta. Oli ongelmasi sitten pieni tai suuri, älä epäröi ottaa yhteyttä.